De Noord-Zuidverbinding is dé flessenhals van Limburg.
Volledig scherm
De Noord-Zuidverbinding is dé flessenhals van Limburg. © TONY VAN GALEN

Nog drie alternatieven voor Noord-Zuid, maar sneltram komt er zéker

Van de zeven uitgerolde alternatieven om de oplossing voor de Noord-Zuid te bieden, blijven er drie over. Het gaat om twee concepten met tunnels aan de Grote Baan en één omleidingsweg met tunnel achter bedrijventerrein Europark door. “Rode draad is altijd de combinatie met sneltram Spartacuslijn 3", zegt Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld).

 1. Dj-kwartet verovert nu ook motorcrossterreinen Lommel
  Lommel

  Dj-kwar­tet verovert nu ook motorcross­ter­rei­nen Lommel

  Lommelaars Lengi Jeurissen en Noah Agbeko en Niels Baten uit Turnhout, de mensen achter de ‘Quarantine Session’s’, ontwikkelen samen livestreams van een dj-set. Op de Lommelse motorcrossterreinen aan de Marie Curiestraat hebben de Kempenaren een nieuwe livestream opgenomen. Zij rekenden daarvoor op de dj’s Stiem, Manuals, Lenn-Art en Alpha dogs. Net zoals op het Lommelse stadhuis ging dat gepaard met special effects. Ze namen de nieuwe show in Lommel op terwijl er enkele motorpiloten hun kunstjes op het circuit aan het showen waren. De livestream van de vier dj’s komt dit weekend online op het YouTube-kanaal ‘Quarantine Session’s’.
 2. Lommelse dj brengt met eigen livestream zijn wereld naar de fans
  Lommel

  Lommelse dj brengt met eigen livestream zijn wereld naar de fans

  De Lommelse dj Frank Van Hout, beter bekend als Frank Clarck, zal binnenkort wekelijks zijn eigen livestream brengen. “Dat doe ik vanuit mijn studio Maxxline. In ‘Frank Clarcks World’ ga ik in samenwerking met een grote muziekwinkel nieuwe producten bespreken voor dj’s, praat ik met producers, zijn er interviews met collega’s en ga ik live remixen maken en workshops geven. Alles wordt gefilmd met een professionele camera-uitrusting. Met Media Online start ik nu ook als bedrijf dat professionele bedrijfsfilms maakt, reportages, eigen videoclips, reclamespots en livestreams van evenementen. Je kan wekelijks mijn livestream bekijken op mijn fanpagina op Facebook, op mijn YouTube-kanaal, via Twitch en ook binnenkort via mijn website www.frankclarck.be.”