Jean-Paul Roels met zijn Vlaamse vriendin.
Volledig scherm
PREMIUM
Jean-Paul Roels met zijn Vlaamse vriendin. © Jean-Paul Roels

Nederlandse reisadviseur Jean-Paul (54) overlijdt na bezoek Extrema Extra met Vlaamse vriendin

HOUTHALEN-HELCHTERENDe man die vrijdag overleed op dancefestival Extrema Extra in Houthalen-Helchteren, is de Nederlandse reisadviseur Jean-Paul Roels uit Zeeuws-Vlaanderen, bevestigt zijn zoon Jean-Louis Roels. Tientallen klanten van de 54-jarige Zeeuw betuigen op sociale media hun medeleven aan de nabestaanden. ‘Wij gaan zeker aan hem terugdenken als wij herinneringen ophalen aan onze vakanties, die hij tot in de puntjes verzorgd had’, luidt een van de vele reacties. 

 1. Lisa Petry en KRC Genk Ladies staan voor een moeilijke verplaatsing naar OHL: “Ik ben bij een leuke en familiale club beland”
  voetbal super league

  Lisa Petry en KRC Genk Ladies staan voor een moeilijke verplaat­sing naar OHL: “Ik ben bij een leuke en familiale club beland”

  Lisa Petry (20) maakte in het tussenseizoen de overstap van Standard naar KRC Genk Ladies. De Genkse aanvalster heeft nog geen moment spijt van deze overgang. Ondanks haar jeugdige leeftijd bracht ze vier jaar ervaring vanuit Luik mee. Doel is om bovenin mee te strijden voor een plek in play-off 1. Zaterdag wacht de moeilijke verplaatsing naar OHL. “We zijn als ploeg gegroeid en gaan er voluit voor winst”, klinkt Petry strijdvaardig.
 2. Op huizenjacht in ... Genk: “Waterschei is de mooiste cité van de stad”
  PREMIUM
  Genk

  Op huizen­jacht in ... Genk: “Waterschei is de mooiste cité van de stad”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week in elke provincie op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week in Genk waar het mijnverleden nog steeds aanwezig is en huizen bijzonder gegeerd zijn. “De mijnwerkerswoningen in Waterschei zijn echt idyllisch ”, weet makelaar Mesut Donmaz van Sensimmo Vastgoed.