Beklaagde
Volledig scherm
Beklaagde © Repro BVDH

“Meer geweld dan in een film van Quentin Tarantino”: vrouw kruipt door oog van de naald na acht messteken, ex-partner riskeert 15 jaar cel

Acht messteken, 26 vuistslagen, vier voetstampen en zeven slagen met de vlakke hand onderging een vrouw uit Houthalen op 10 juli 2018. Ze lag acht dagen in een kunstmatige coma, maar overleefde de slachtpartij. Die was volledig te zien op hallucinante horrorbeelden, afkomstig van een camera in een klok op het appartement. Een 38-jarige Curaçaoënaar riskeert voor poging moord vijftien jaar cel.

5 reacties

 • Gustaaf S

  2 jaar geleden
  Die man is een gevaar voor de medemens,hij heeft zijn vriendin in Nederland ook al geslagen en misschien nog andere feiten die hier niet vermeld wordt? Die moet 30jaar effectief opgesloten worden. Maar zoals Mike Stevens schrijft is 100% juist.
 • Vanessa Van gucht

  2 jaar geleden
  Ondanks de horror die de vrouw meemaakte en daar nog trauma zal van ervaren. En kan de straf van deze man niet groot genoeg zijn. !!!! Bedriegen is ook niet goed te keuren.
 • Cindy Dekkers

  2 jaar geleden
  Curaçaoënaar? Zo iemand noemt men gewoon een Antiliaan, maar goed 7 jaar is natuurlijk krankzinnig gezien de feiten.
 • Mike Stevens

  2 jaar geleden
  altijd een grappig woord, dat "riskeert"....we leven in Belgie dus dat betekent 85 procedurefouten, 3 maanden voorwaardelijk, 14euro boete en beetje gevingerwijs door de rechter en de kous is af...Justitie in Belgie, anno 2019. Maar ik zou beter mijn parkeerboete nu betalen anders staat de deurwaarder voor mijn deur en krijg ik 3 jaar effectief wegens niet-op-tijd betalen....
 • jos tuyteleers

  2 jaar geleden
  Iemand die zo weinig respect voor een vrouw plus dat die vrouw bijna dood was verdiend een veel zwaardere straf
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije