(Archiefbeeld) - De kinderen en begeleiders van het Simbahuis mogen een week in de Holiday Suites van Hengelhoef verblijven.
Volledig scherm
(Archiefbeeld) - De kinderen en begeleiders van het Simbahuis mogen een week in de Holiday Suites van Hengelhoef verblijven. © Borgerhoff

Kinderen Simbahuis gaan op vakantie in Hengelhoef

De kinderen van het Simbahuis, een project van SOS Kinderdorpen België in samenwerking met Bricks & Leisure Vastgoed, trekken er een week op uit. Bestemming: de Holiday Suites van vakantiepark Hengelhoef.

 1. Beperkt corona-aanbod op be-MINE maximaal benut tijdens paasvakantie
  Beringen

  Beperkt corona-aan­bod op be-MINE maximaal benut tijdens paasvakan­tie

  Ondanks de vele beperkingen was de paasvakantie toch een succes voor be-MINE. Zowel bij de Sportoase als bij het Mijnmuseum en Klimcentrum Alpamayo sprak men van een succes in de mate van het mogelijke. Grote uitblinker was Pierewiet de kanariepiet, die kinderen mee op speurtocht nam. 511 kinderen haalden een boekje met rugzakje af. “Bijna alle dagen was Pierewiet uitverkocht”, zegt schepen van Toerisme Werner Janssen (N-VA).
 2. Vlaamse overheid investeert 45.000 euro in ‘Het Klokhuis’ als nieuw Overkophuis
  Sint-Truiden

  Vlaamse overheid investeert 45.000 euro in ‘Het Klokhuis’ als nieuw Overkop­huis

  ‘Het Klokhuis', de uitvalsbasis van de jongerenwerking Habbekrats in Sint-Truiden, mag zich voortaan ‘Overkophuis’ noemen. De Vlaamse overheid keurde een subsidiedossier goed om de vijf bestaande Overkophuizen uit te breiden naar maar liefst 25 nieuwe Overkophuizen in Vlaanderen en Brussel, en dus ook naar de hoofdstad van Haspengouw. Zo zal van de 100.000 euro subsidie die het CAW Limburg jaarlijks zal ontvangen 45.000 euro naar het Overkophuis aan de Trudobron gaan en dat voor een periode van drie jaar.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”