De begraafplaats moet een groene ontmoetingsplaats worden.
Volledig scherm
De begraafplaats moet een groene ontmoetingsplaats worden. © RLLM

Kerkhofje Laak wordt groene ontmoetingsplek voor buurt

Houthalen-HelchterenHet kerkhofje van Laak moet een aangename ontmoetingsplek worden voor de buurt en de inwoners van Houthalen-Helchteren. 

 1. Je telecom en energie-/bankzaken in één contract combineren: kom je dan voordeliger uit? Wij maakten de berekening
  Mijntelco

  Je telecom en ener­gie-/bankzaken in één contract combineren: kom je dan voordeli­ger uit? Wij maakten de berekening

  Dat telecompakketten in verschillende vormen en maten bestaan, hoeven we jou vast niet meer uit te leggen. Wat je misschien nog niet wist, is dat sommige providers je ook de mogelijkheid bieden hun aanbod te combineren met een energiecontract of bancaire diensten. In ruil krijg je een korting op je maandelijkse factuur. Is combineren de moeite of niet? Mijntelco.be zocht het uit.
 2. Arts (46) die liefdesrivale wilde vergiftigen met insuline veroordeeld tot 10 jaar cel: “Koelbloedig en planmatig gehandeld om geen sporen na te laten”
  PREMIUM

  Arts (46) die liefdesri­va­le wilde vergifti­gen met insuline veroor­deeld tot 10 jaar cel: “Koelbloe­dig en planmatig gehandeld om geen sporen na te laten”

  De effectieve celstraf van tien jaar kwam bijzonder hard aan bij de arts-specialist (46) uit Pelt, die in mei 2019 tweemaal met ether en een insulinespuit gemaskerd binnendrong in de woning van haar liefdesrivale in Rekem. Dat ze gewoon met het slachtoffer had willen praten, zoals Ruth A. zelf altijd heeft volgehouden, noemde de strafrechtbank absurd en ongeloofwaardig. “Bij beide pogingen had ze voldoende insuline bij zich om de dood van het slachtoffer te veroorzaken. Ze handelde met een laffe en gevaarlijke ingesteldheid”, las de strafrechter bijna een uur lang de zeer uitgebreide strafmotivering voor.
  Genk