IN BEELD. Nieuwe beelden tonen Limburgse wolvenroedel in actie

Helchteren/PeerTwee ouders, twee welpen van 2021 en negen nieuwe welpen: de wolvenroedel die de laatste jaren Limburg doorkruist, telt momenteel dertien dieren. Robby Scheelen en Toon Wellessen konden de dieren afgelopen week op beeld vastleggen in Helchteren en Peer. Toevallig allebei precies om 6u16, wanneer de wolven terugkeerden van hun nachtshift jagen.

 1. Truiense charmezanger brengt ‘You are my sunshine’ uit
  Sint-Truiden

  Truiense charmezan­ger brengt ‘You are my sunshine’ uit

  De Truiense charmezanger Freddy Davis heeft met ‘You are my sunshine’ een nieuwe single gelanceerd. De titel doet iets anders vermoeden, maar het gaat wel degelijk om een Nederlandstalig nummer. Het nummer wordt aangekondigd als een vrolijke meezinger en een bewerking van het wereldwijd gekende deuntje. Davis heeft naar eigen zeggen zijn draai gevonden in dit genre van gevoelige ballades met een country-tintje. “Ik hoop dat de mensen zullen mee swingen op dit nummer”, is hij enthousiast. De single is verschenen bij D&V en kan je via alle gekende portals beluisteren.
 2. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.