Sneeuwballen a volonté.
Volledig scherm
Sneeuwballen a volonté. © Marco Mariotti

IN BEELD: Kleuters door het dolle heen, dan tóch weer sneeuw in Limburg

Limburg leek even aan de voorspelde sneeuwval te gaan ontsnappen. Automobilisten reageerden opgelucht, maar heel wat teleurgestelde gezichten bij de allerkleinsten. In de nacht van woensdag op donderdag vielen er dan toch heel wat vlokken, én bleven er enkele centimeters sneeuw liggen zoals hier op de speelplaats van kleuterschool Klim-Op in Helchteren. Dat leverde deze leuke beelden op.

0 reacties

 1. Opa Roland (77) van Genk-doelman Maarten Vandevoordt overlijdt aan corona: “Honderden kilometers heeft hij met mij rondgereden”
  PREMIUM
  Genk/Sint-Truiden

  Opa Roland (77) van Gen­k-doel­man Maarten Vande­voordt overlijdt aan corona: “Honderden kilometers heeft hij met mij rondgere­den”

  Genk-doelman Maarten Vandevoordt (19) en zijn familie hebben afgelopen zondag afscheid moeten nemen van opa Roland Baré (77) na een ongelijke strijd tegen het coronavirus. De trotse landbouwer uit Sint-Truiden was een grote supporter van Maarten en heeft hem ontzettend veel gesteund bij zijn weg naar de top. “Hij keek ernaar uit om na het virus opnieuw naar de matchen te komen kijken, nu zal het nooit meer hetzelfde zijn”, treurt de doelman.
 1. Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval
  Play
  bizar

  Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?