Rechtbank van Hasselt.
Volledig scherm
Rechtbank van Hasselt. © Mine Dalemans

Houthalenaar (42) probeert gestolen werkmateriaal te verkopen aan zoon slachtoffers

Een man uit Houthalen-Oost (42) wordt berecht voor een rist diefstallen, waaronder zes zware. Hij brak in in wagens, in tuinhuizen en overviel handelszaken. Beklaagde probeerde gestolen werkmateriaal zelfs te verkopen aan de zoon van de mensen bij wie hij had ingebroken. Hij kreeg al acht correctionele veroordelingen en nu riskeert de man vier jaar cel.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”