In zijn atelier neemt bakker Kenny Van Hoesen een scan van onze reporter.
Volledig scherm
In zijn atelier neemt bakker Kenny Van Hoesen een scan van onze reporter. © Karolien Coenen

Een gezicht om van te smullen

HELCHTERENEen gezicht om op te eten. Dat kan je voortaan bij Het Bakkerspunt in Helchteren bestellen. Kenny Van Hoesen (28) experimenteert er met het 3D-printen van objecten in chocolade, suikerglazuur en biscuit. "Ook als bakker moet je mee met je tijd", vindt Kenny, die ook zelf food-3D-printers op de markt brengt. Wij namen de proef op de som.

 1. 18-jarige Maren van Wijngaarden: “Blij met de kansen die ik als jonge goalie bij KRC Genk Ladies krijg”
  Voetbal Super League PO2

  18-jarige Maren van Wijngaar­den: “Blij met de kansen die ik als jonge goalie bij KRC Genk Ladies krijg”

  Door de onbeschikbaarheid van Joséphine Delvaux dropte trainer Guido Brepoels beloftenkeeper Maren van Wijngaarden in het Genkse doel. De jeugdige van Wijngaarden is blij met deze kansen. Enkel vallen de uitslagen van KRC Genk Ladies wat tegen. Vrijdagavond is Zulte Waregem te gast in Genk. Wil men nog gaan voor de eerste plaats in PO2, hebben de Genkies absoluut een driepunter nodig.
 2. Ooit de ‘place to be’ voor de jetset van Leopoldsburg, nu moet Kanaalkom weer de nieuwe hotspot worden: “Wonen aan het water, op een boogscheut van het centrum”
  PREMIUM
  Leopoldsburg

  Ooit de ‘place to be’ voor de jetset van Leopolds­burg, nu moet Kanaalkom weer de nieuwe hotspot worden: “Wonen aan het water, op een boogscheut van het centrum”

  Leopoldsburg wil de Kanaalkom weer in ere herstellen en er opnieuw een hotspot van maken, zoals een eeuw geleden al het geval was. De magazijnen van het vroegere tegelbedrijf Saillart en de aanpalende feestzaal op de Antwerpsesteenweg maken plaats voor 41 nieuwbouwappartementen en een handelsruimte. “Dankzij onze duurzame energieoplossingen moeten de kopers vijf jaar geen onroerende voorheffing betalen.”
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas