Sony PlayStation
Volledig scherm
© Sony PlayStation

Dieven stelen tv en playstation

Dieven hebben ingebroken in de Dennestraat in Houthalen-Helchteren.

0 reacties

 1. Met cargofiets naar containerpark? Peer laat inwoners kennismaken met bijzondere fietsen
  Peer

  Met cargofiets naar container­park? Peer laat inwoners kennisma­ken met bijzondere fietsen

  Fietsstad Peer geeft haar inwoners de mogelijkheid om vanaf 1 juli een ProPeerfiets te ontlenen. Het aanbod bevat naast een rolstoelfiets, een duofiets en een bakfiets, ook een cargofiets en zelfs een houten fiets. “We willen op deze manier onze inwoners laten kennismaken met enkele bijzondere fietsen. Zo kan je bijvoorbeeld de cargofiets gebruiken om afval naar het recyclagepark te brengen of een kleine verhuis te doen”, zegt burgemeester Steven Matheï (CD&V).
 2. 16 unieke bronzen beelden gestolen bij kunstenaar Staf Timmers: “En ik ben zo bang dat daders zullen terugkeren”
  PREMIUM
  Houthalen

  16 unieke bronzen beelden gestolen bij kunstenaar Staf Timmers: “En ik ben zo bang dat daders zullen terugkeren”

  “Het idee dat die daders zo bruut te werk gaan, puur voor het brons: dat doet me pijn.” De vermaarde kunstenaar Staf Timmers (82) zit in zak en as, nu dieven voor de tweede keer bij hem hebben toegeslagen. Ze hadden het gemunt op de bronzen beelden in zijn indrukwekkende tuin. Maar liefst 16 zijn er gestolen. “Het weegt zo zwaar op mij en mijn vrouw. Gelukkig krijg ik veel steunbetuigingen van mensen die mijn tuin hebben bezocht.”
 1. IN BEELD: Kristalpark helemaal klaar voor grootste drum-’n-bass & dubstep-festival: “Al meer dan 30.000 tickets verkocht”
  Lommel

  IN BEELD: Kristal­park helemaal klaar voor grootste drum-’n-bass & dub­step-festival: “Al meer dan 30.000 tickets verkocht”

  Van 1 tot en met 3 juli is het Kristalpark in Lommel de locatie voor Rampage Open Air, het drum-‘n-bass- & dubstep-Walhalla. Op drie dagen tijd zullen meer dan 250 artiesten van over de hele wereld de vier podia vullen. Met grote zwembaden, skateramps, een bioscoopscherm en zelfs een ‘silent disco’ moet deze driedaagse één groot feest worden. Inmiddels werden er al meer dan 30.000 tickets verkocht. Na de eerste, zeer succesvolle editie in 2019, belooft de tweede editie van het grootste drum-‘n-bass- & dubstep festival ter wereld dus de festivalzomer extra kleur te geven. Het festivalterrein is helemaal klaar om de grote meute te ontvangen.