De slogans op het parochiehuis van Meulenberg. Bij het weghalen ontstaan er grotere en donkere plekken op de gevel (zie links).
Volledig scherm
De slogans op het parochiehuis van Meulenberg. Bij het weghalen ontstaan er grotere en donkere plekken op de gevel (zie links). © Foto Van Galen

Dan héb je eens gevelverf tegen graffiti...

HOUTHALENDe speciale gevelverf waardoor graffiti in een mum van tijd weggeveegd kan worden, blijkt in Houthalen-Helchteren een miskoop. De graffiti op het parochiehuis van Meulenberg zit er nog hardnekkiger op dan ooit tevoren.

 1. Vurige start voor cultuurseizoen in Peer
  Peer

  Vurige start voor cultuursei­zoen in Peer

  Het BICC brandt van verlangen om zijn gasten na twee jaar opnieuw te mogen ontvangen. Starten doen ze met het vuurspektakel van Sprookjes Enzo – Passa Il Tempo. Op 24 september 2021 kan je in Peer terecht op het Armand Preud’Hommeplein voor die outdoor familievoorstelling. Jong en oud kan hier genieten van een spektakel met vuur, acrobatie en veel verbeelding waarin tijd op een andere manier bekeken wordt. De avond start om 20.30 uur met een receptie aan ’t Poorthuis. De voorstelling vindt plaats van 21 uur tot 23 uur. Mocht regen of stormweer roet in het eten gooien, is er een alternatief programma in ’t Poorthuis.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).