Hasselt gerechtsgebouw
Volledig scherm
Hasselt gerechtsgebouw © Borgerhoff

Celstraffen voor duo na hevig verzet bij arrestatie

 1. Limburg zag huiselijk geweld in 2020 met de helft toenemen: “Sluiting van scholen lijkt doorslaggevende factor geweest te zijn”
  PREMIUM
  Limburg

  Limburg zag huiselijk geweld in 2020 met de helft toenemen: “Sluiting van scholen lijkt doorslagge­ven­de factor geweest te zijn”

  Hulplijn 1712 heeft vorig jaar in Limburg alleen liefst 1.639 oproepen gekregen voor huiselijk geweld. Dat is de helft meer dan in 2019. In het merendeel van de gevallen ging het om kindermishandeling en partnergeweld tijdens de lockdown. Al is er ook een lichtpuntje: slachtoffers vonden ook vaker dan voorheen de weg naar hulpverlening, waardoor het gerecht net niet vaker dan anders tussenbeide moest komen.
 2. Sien Vandersanden (KRC Genk Ladies): “We schoven ongelukkig onderuit, maar gaan dat volgende week in Gent rechtzetten”
  Vrouwenvoetbal Super League

  Sien Vandersan­den (KRC Genk Ladies): “We schoven ongelukkig onderuit, maar gaan dat volgende week in Gent rechtzet­ten”

  KRC Genk Ladies schoof afgelopen weekend thuis ongelukkig onderuit tegen AA Gent. De fel opzittende bezoekers domineerden en konden onder meer door het mistasten van goalie Delvaux tot tweemaal uitlopen. Maar een wilskrachtig Genk knokte zich opnieuw in de wedstrijd en was in de slotfase via Gwen Duijsters en Lotte Van Den Steen nog dicht bij de verdiende gelijkmaker.
 3. Radio Bosco zet schoolfiguren in de bloemetjes
  Hechtel

  Radio Bosco zet schoolfigu­ren in de bloemetjes

  Op het Don Boscocollege in Hechtel pakt men op donderdag 28 en vrijdag 29 januari uit met de eerste editie van ‘Radio Bosco’. Omdat het normale Don Boscofeest momenteel moeilijk kan plaatsvinden, wil de school met een alternatieve activiteit toch een feestelijke randje geven aan deze dag. Op elk vrij moment dankbaar zullen er verzoeknummertjes worden afgespeeld van leerlingen en personeelsleden. Deze nummers kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om bepaalde figuren op school in de bloemetjes te zetten.
 1. CEO Trivago is live op tv wanneer plots zoontje Victor (8) kamer binnenvalt
  Play

  CEO Trivago is live op tv wanneer plots zoontje Victor (8) kamer binnenvalt

 2. Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv
  Play
  Groeten Uit

  Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv