Tom en Machteld van de Horebeekse Boekhandel hebben hun koffiebar tijdelijk afgesloten en bieden momenteel enkel takeaway aan.
Volledig scherm
Tom en Machteld van de Horebeekse Boekhandel hebben hun koffiebar tijdelijk afgesloten en bieden momenteel enkel takeaway aan. © Lieke D'hondt

Ook koffiebar van Horebeekse Boekhandel is tijdelijk dicht: “Tot vorige week nul besmettingen in Horebeke, maar toch worden we gestraft”

HorebekeHorebeke houdt goed stand wat het aantal coronabesmettingen betreft, maar toch zijn de restaurants en cafés er net als elders in het land momenteel dicht. Tom en Machteld van de Horebeekse Boekhandel, een krantenwinkel- en koffiebar, vinden dat een bittere pil om te slikken.

 1. Chef van ‘De Vijf Seizoenen’ opvallend begripvol: “Als specialisten oordelen dat heropening van horeca dit jaar niet meer mag, kunnen we die raad maar beter opvolgen”
  Brakel

  Chef van ‘De Vijf Seizoenen’ opvallend begripvol: “Als specialis­ten oordelen dat heropening van horeca dit jaar niet meer mag, kunnen we die raad maar beter opvolgen”

  Het ziet er niet naar uit dat de horeca dit jaar nog zal opengaan, zo zeggen verschillende experts. Is het terecht dat de heropening van de horeca wellicht niet meer voor dit jaar is? “Ik heb dit zien aankomen en kan het eigenlijk ook wel begrijpen”, reageert Jonas Haegeman, die samen met zijn zus Laurence het bekende restaurant De Vijf Seizoenen in Brakel uitbaat.
 1. Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenissen alvast treffend
  Play

  Is Covid de Grinch? Volgens de gouverneur van New York zijn de gelijkenis­sen alvast treffend

 2. Boer wil kudde van waterbassin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"
  Play

  Boer wil kudde van waterbas­sin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"