Op de Smarre in Horebeke geldt al een snelheidsbeperking van 50 kilometer per uur.
Volledig scherm
Op de Smarre in Horebeke geldt al een snelheidsbeperking van 50 kilometer per uur. © Lieke D'hondt

Horebeke vraagt aan Oudenaarde om ook limiet van 50 kilometer per uur in te voeren op de Smarre

Horebeke/OudenaardeHorebeke heeft aan buurgemeente Oudenaarde gevraagd om de maximumsnelheid op de Smarre te verlagen. In Oudenaarde mogen bestuurders voorlopig nog 70 kilometer per uur rijden, in Horebeke 50.

 1. Tournée générale: Restaurant De Kring heropent na jaar vol verbouwingen en véél vrije tijd: “Ik zal het voorlezen van verhaaltjes aan mijn kinderen ‘s avonds missen”
  PREMIUM
  Wortegem-Petegem

  Tournée générale: Restaurant De Kring heropent na jaar vol verbouwin­gen en véél vrije tijd: “Ik zal het voorlezen van verhaal­tjes aan mijn kinderen ‘s avonds missen”

  Françoise Tack (67) en haar zoon Fabien Meert (41) starten in een opgefrist restaurant De Kring aan de heropening van de horeca zaterdag. Net voor de lockdown van vorig jaar begonnen ze aan hun verbouwingswerken, waar ze plots bijzonder veel tijd voor hadden. Na een jaar quality time met de kinderen, hopen ze dat het vanaf zaterdag wordt zoals in de voorbije 25 jaar: àlles voor de klanten. “Mijn kinderen zullen moeten wennen aan de nieuwe situatie”, glimlacht Fabien.
 1. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije

 2. Legendarische Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op
  Play

  Legendari­sche Ferrari F40 gaat volledig in vlammen op