Groen Horebeke vraagt het gemeentebestuur te investeren in luchtzuiveringstoestellen in lokalen waar kinderen samenkomen.
Volledig scherm
Groen Horebeke vraagt het gemeentebestuur te investeren in luchtzuiveringstoestellen in lokalen waar kinderen samenkomen. © GEDR

Groen wil dat gemeente snel luchtzuiveringstoestellen koopt voor school en kinderopvang

HOREBEKEPolitieke partij Groen in Horebeke vraagt aan het gemeentebestuur om snel een luchtzuiveringstoestel aan te kopen voor elk leslokaal van de basisschool en voor elk lokaal van de kinderopvang.

  1. Veel plannen van schepen Blommaert moeten in het nieuwe jaar een concrete uitvoering krijgen: “Horebeke zal het gespaarde geld de komende jaren zeer goed kunnen gebruiken”
    HOREBEKE

    Veel plannen van schepen Blommaert moeten in het nieuwe jaar een concrete uitvoering krijgen: “Horebeke zal het gespaarde geld de komende jaren zeer goed kunnen gebruiken”

    Schepen van Openbare Werken, Milieu, Personeel, Sociale Huisvesting en Technische Dienst Hendrik Blommaert (Volksbelangen) kreeg het in het voorbije jaar hard te verduren van de oppositie. Het belet hem niet om strijdvaardig en ambitieus het nieuwe jaar in te gaan. “Met volle goesting gaan we verschillende zaken realiseren. Maar de papiermolen werkt zeer traag”, klinkt het.