Bart Van de Water (Groen) wil financiële steun voor mensen met psychische problemen: "Helaas gaat het soms over leven of dood".
Volledig scherm
Bart Van de Water (Groen) wil financiële steun voor mensen met psychische problemen: "Helaas gaat het soms over leven of dood". © GEDR

Groen vraagt gemeentebestuur om psychisch-pedagogische zorg voor burgers terug te betalen: “Maanden of jaren wachten op hulp is geen optie”

HOREBEKEGroen Horebeke vraagt het gemeentebestuur om psychisch-pedagogische hulp die niet wordt vergoed door de overheid, toch terug te betalen. Dat is al het geval in Deinze waar een gezin tot 500 euro steun kan krijgen.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).