Bart Van de Water: bezorgd over de kerk van Sint-Kornelis-Horebeke.
Volledig scherm
Bart Van de Water: bezorgd over de kerk van Sint-Kornelis-Horebeke. © GEDR

Groen maakt zich zorgen over de slechte toestand van de kerk in Sint-Kornelis-Horebeke: “Het interieur en het orgel verkommeren, er wordt geen werk gemaakt van een herbestemming”

HOREBEKEOppositieraadslid Bart Van de Water (Groen) maakt zich zorgen over de aftakeling van de kerk van Sint-Kornelis-Horebeke. Hij vraagt het gemeentebestuur met aandrang om vaart te zetten achter de renovatie en herbestemming van het beschermd monument.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.