Minister Petra De Sutter (derde van links) ging op stap met Groen Horebeke.
Volledig scherm
Minister Petra De Sutter (derde van links) ging op stap met Groen Horebeke. © RV

Groen Horebeke zet het nieuwe jaar officieel in met een wandeling tussen de drie kerken

HOREBEKEFederaal minister van Overheidsbedrijven en Ambtenarenzaken Petra De Sutter was de eregast in haar thuishaven voor de nieuwjaarwandeling van Groen. 

 1. Caroline Van Driessche krijgt Gerberaprijs van Vrouw & Maatschappij Oudenaarde: “Ze is een rolmodel voor veel andere vrouwen”

  Caroline Van Driessche krijgt Gerbera­prijs van Vrouw & Maatschap­pij Oudenaarde: “Ze is een rolmodel voor veel andere vrouwen”

  Caroline Van Driessche, algemeen directeur van het Katholiek Basisonderwijs Oudenaarde, is dit jaar de winnaar van de Gerberaprijs van de CD&V-werkgroep Vrouw & Maatschappij Oudenaarde. “Ze is een doener en ondersteunt met onevenaarbare empathie die mensen die op de pechstrook van het leven staan”, klinkt het. Verhaal van een dame die het glazen plafond doorbreekt.
  Oudenaarde
 1. Leerlingen Bernardusdriesprong maken kleurrijke schilderijen over de Ronde: “Mensen zullen versteld staan van het talent”
  PREMIUM

  Leerlingen Bernardus­drie­sprong maken kleurrijke schilderij­en over de Ronde: “Mensen zullen versteld staan van het talent”

  Dat de Ronde van Vlaanderen eraan zit te komen, is vanaf deze week te zien in tal van etalages van winkels in Oudenaarde. Leerlingen van Bernardusdriesprong exposeren er kleurrijke schilderijtjes in de sfeer van de koers. “Het is schitterende manier om het centrum kleur te geven en te tonen wat jongeren met een beperking wel kunnen”, zegt hun begeleider Dirk Moreels. Ook Herr Seele komt het verhaal binnenwandelen.
  Oudenaarde