De protestantse gemeenschap van Horebeke is helemaal klaar voor de Geuzenfeesten van morgen en zondag.
Volledig scherm
De protestantse gemeenschap van Horebeke is helemaal klaar voor de Geuzenfeesten van morgen en zondag. © Foto Ronny De Coster

Geuzenfeesten in het teken van het goede leven

HOREBEKEDe Geuzenfeesten van de Horebeekse protestantse gemeenschap vinden morgen, zaterdag, en zondag plaats op de Geuzenhoek aan Korsele.

 1. Terwijl premier Alexander De Croo (Open Vld) telewerk verplicht, vergadert zijn eigen gemeenteraad in Brakel ook vanavond nog fysiek: “Coronaveilig en veel kwalitatiever dan babbelen tegen schermpjes”
  PREMIUM
  Brakel

  Terwijl premier Alexander De Croo (Open Vld) telewerk verplicht, vergadert zijn eigen gemeente­raad in Brakel ook vanavond nog fysiek: “Coronavei­lig en veel kwalitatie­ver dan babbelen tegen schermpjes”

  “Neen, in Brakel schakelen wij niet over op een digitale gemeenteraad”, houdt Stefaan Devleeschouwer, burgemeester en aanvoerder van de liberale meerderheid er vol ondanks protest en zelfs een klacht van de oppositie. Dat Alexander De Croo, federaal premier (én Brakels gemeenteraadslid) zo fel aanstuurt op telewerken, doet daarbij ook niet ter zake, vindt Devleeschouwer.
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"