Petra De Sutter.
Volledig scherm
Petra De Sutter. © Foto DCRB

"Genieten van welverdiende rust"

HOREBEKEOok voor lijsttrekker Petra De Sutter (Groen) is de beslissing van Joseph Browaeys geen verrassing. "Op menselijk vlak is het mooi om een politieke carrière op je 79ste af te sluiten, maar op politiek vlak doet het toch de wenkbrauwen fronsen dat iemand 54 jaar lang burgemeester kan zijn."

 1. Herman De Croo en Françoise Desguin vieren 60 jaar huwelijk: “Zonder mij kan hij nog altijd zijn plan niet trekken”
  Brakel

  Herman De Croo en Françoise Desguin vieren 60 jaar huwelijk: “Zonder mij kan hij nog altijd zijn plan niet trekken”

  Minister van Staat Herman De Croo (84) en Françoise Desguin (82) hebben dit weekend hun zestigste huwelijksverjaardag gevierd. Dat deden ze thuis met de kinderen en kleinkinderen. Maar eerst viel hen in de gemeentelijke sporthal een feestelijke ontvangst te beurt, mét twee zingende schepenen. “Het geheim van onze sterkte relatie? Elkaar met kleine dingen tonen dat je elkaar graag ziet”, verklapt mevrouw De Croo. En... het koffiezetapparaat volledig klaarzetten als Françoise even weg is.
 2. Rechter wil extra telefoongesprekken beluisteren om te oordelen of man (28) effectief vriendin van zijn partner verkrachtte
  Nieuwpoort/Brakel

  Rechter wil extra telefoonge­sprek­ken beluiste­ren om te oordelen of man (28) effectief vriendin van zijn partner verkracht­te

  In de strafzaak waarbij een 28-jarige man uit Brakel verdacht wordt van verkrachting van een goede vriendin (25) van zijn eigen partner, na een ‘flirterig’ avondje in Nieuwpoort, heeft de Veurnse rechter bijkomende informatie nodig om een oordeel te kunnen vellen. De uitspraak van het vonnis werd uitgesteld om telefoongesprekken, tussen verdachte en slachtoffer van na de feiten, op te vragen.