Raoul D'Hoossche in zijn privébos waar vandalen zware vernielingen aanrichtten.
Volledig scherm
PREMIUM
Raoul D'Hoossche in zijn privébos waar vandalen zware vernielingen aanrichtten. © Lieke D'hondt

Eigenaar Raoul (74) laat zich niet ontmoedigen na zware vernielingen aan zijn bivakzone Wereldboom: “Binnenkort stel ik nog meer bos open voor het publiek”

HorebekeIn bivakzone Wereldboom in Horebeke hebben vandalen het voorbije weekend zware schade aangericht. Het gebied is eigendom van Raoul D’Hoossche (74) die vijf jaar geleden kampeerders en wandelaars toeliet op een deel van zijn domein. “Ik laat me hier niet door ontmoedigen”, reageert hij.

  1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
    Gouden Formule 1
    7

    Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

    De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.