Het weggetje was afgesloten voor verkeer, maar gaat weer open. Er zal een tonnagebeperking en eenrichtingsverkeer gelden.
Volledig scherm
Het weggetje was afgesloten voor verkeer, maar gaat weer open. Er zal een tonnagebeperking en eenrichtingsverkeer gelden. © Lieke D'hondt

Eenrichtingsverkeer en tonnagebeperking voor weg achter de kerk in Sint-Maria-Horebeke

Het gemeentebestuur van Horebeke heeft beslist het stukje weg achter de kerk van Sint-Maria-Horebeke om te vormen tot een eenrichtingsstraat. Het verkeer zal er nog alleen via de Dorpstraat kunnen inslaan om in de richting van Rokegem te rijden.

0 reacties

  1. 
Legendarische Free Feesten komen na 17 jaar terug met dezelfde formule: “Drie dagen ambiance met tientallen artiesten en een grote internationale topper”
    PREMIUM
    Brakel

    Legenda­ri­sche Free Feesten komen na 17 jaar terug met dezelfde formule: “Drie dagen ambiance met tientallen artiesten en een grote internatio­na­le topper”

    Zeventien jaar nadat hij de laatste Free Feesten organiseerde, komt gewezen radiomaker en programmator Rik De Nijs met verrassend nieuws: het legendarische liedjesfestival komt terug. De Nijs gaat daarvoor in zee met voetbalclub Olsa Brakel. De Free Feesten brengen in het eerste weekend van juli tientallen artiesten naar Brakel.