Sportoase Stede Akkers.
Volledig scherm
Sportoase Stede Akkers. © Peter Vanderveken

Zwemtrainer filmt naakte vrouwen in kleedhokjes zwembad Sportoase

HoogstratenEen 23-jarige man uit Hoogstraten is veroordeeld voor voyeurisme. De man maakte in de kleedkamers van het zwembad Sportoase Stede Akkers enkele filmpjes van jonge vrouwen die zich aan het omkleden waren. De feiten dateren allemaal van begin dit jaar. Toen hij betrapt werd, zocht hij zelf professionele hulp voor zijn problematiek. Het ging om een zwemtrainer van twee clubs en niet van Sportoase. De twee clubs hebben de samenwerking met de man ook stopgezet.

  1. Zussen van verkracht meisje (19) dat discotheek bezocht, vermoeden dat ze gedrogeerd werd: “Hij heeft ook nog twee anderen gewelddadig misbruikt”
    PREMIUM
    Brussel

    Zussen van verkracht meisje (19) dat discotheek bezocht, vermoeden dat ze gedrogeerd werd: “Hij heeft ook nog twee anderen geweldda­dig misbruikt”

    Wat zaterdagavond een leuk avondje uit in Brussel moest worden, is voor een 19-jarig meisje in een nachtmerrie geëindigd. Ze was onder meer met haar zussen op stap, toen een man haar mee naar buiten trok uit discotheek Dyoukes en haar vervolgens met geweld verkrachtte in een steegje vlak bij de nachtclub. De zussen van het slachtoffer getuigen over de bewuste avond. “Het ene moment was ze euforisch, het volgende moment keek ze me aan met een zielloze blik in haar ogen.”