Themabeeld
Volledig scherm
Themabeeld © Kristof Pieters

Vrouw zwaargewond door ongeval aan tankstation op E19

HoogstratenOp de E19 ter hoogte van Minderhout is in de nacht van zaterdag op zondag een zwaar ongeval gebeurd. Een bestuurster die omstreeks 3 uur de afrit van een tankstation wilde nemen, verloor de controle over haar stuur. Één van de inzittenden geraakte zwaargewond.

 1. Gedenksteen voor gedeporteerden beklad met hakenkruis: “Ofwel ben je oerdom, ofwel ben je laf”
  Wuustwezel

  Gedenk­steen voor gedepor­teer­den beklad met hakenkruis: “Ofwel ben je oerdom, ofwel ben je laf”

  Een gedenksteen voor enkele Wuustwezelse gedeporteerden naar de Duitse kampen tijdens WOII is door een vandaal beklad met een hakenkruis. En dat vlak voor een herdenkingsmoment. De Nationale Strijdersbond van Wuustwezel en de familieleden zijn geschokt. Ook burgemeester Dieter Wouters (CD&V) haalt zwaar uit. “Ofwel was je dronken en dan ben je oerdom, ofwel heb je nazisympathieën en dan ben je laf.”
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.