Volledig scherm
© Toon Verheijen

Vrije Basisschool Scharrel en internaat Klein Seminarie krijgen geld van Ben Weyts voor infrastructuurwerken

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) trekt de geldschuif open voor twee scholen in Hoogstraten. VBS Scharrel krijgt 360.000 euro en het internaat van Het Klein Seminarie net geen 90.000 euro.

 1. Vastgoedmakelaar opent ‘Heylen Exclusief’ en mikt op segment van villa’s en kastelen: dit zijn enkele van exclusieve en duurdere panden in de streek
  PREMIUM
  Noordrand Antwerpen & Kempen

  Vastgoedma­ke­laar opent ‘Heylen Exclusief’ en mikt op segment van villa’s en kastelen: dit zijn enkele van exclusieve en duurdere panden in de streek

  Dromen van een kasteel op een gigantisch domein of een exclusieve villa met poolhouse. We dromen er allemaal wel eens van, maar er bestaat wel degelijk een markt voor. Heylen Vastgoed opent daarom een kantoor in Brasschaat waar ze zich enkel richten op panden van 500.000 euro en (veel) meer. “Er bestaat zeker een markt voor luxueuze panden, maar dat vergt een andere aanpak”, zegt verantwoordelijke verkoop Yves Vervliet. We zochten enkele exclusieve panden op in Brecht, Schilde en Westerlo.
 2. Coöperatie Hoogstraten: slecht jaar voor kers en kiwibes; goed jaar voor framboos en blauwe bes
  Hoogstraten

  Coöperatie Hoogstra­ten: slecht jaar voor kers en kiwibes; goed jaar voor framboos en blauwe bes

  De Coöperatie Hoogstraten boekte in 2020 een recordomzet van 290 miljoen euro, maar voor de kiwibessen en de kersen was het een minder jaar. Beide hadden te lijden onder de late nachtvorst in april en mei en voor de kiwibes kwam daar ook nog eens de hittegolf bij in augustus. Blauwe bessen, tomaten en frambozen werden dan weer fors meer aangevoerd dan vorige jaren. De aardbeien bleven constant met nog altijd meer dan 32.000 ton.
 1. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi

 2. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama