De Mosten zal het voorlopig moeten stellen met het bestaande sanitair blok.
Volledig scherm
De Mosten zal het voorlopig moeten stellen met het bestaande sanitair blok. © Peter Vanderveken

Voorlopig geen extra sanitair blok voor De Mosten: offerte loopt op tot 500.000 euro

Het recreatiedomein De Mosten zal het voorlopig zonder extra sanitair blok moeten stellen. De kostenraming voor het blok in het midden van het domein werd geraamd op 500.000 euro. “Dat is van het goede te veel. We zoeken nu naar een deftig maar goedkoper alternatief”, zegt schepen van De Mosten Arnold Wittenberg (Hoogstraten Leeft).

0 reacties

 1. Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen: “Al die verhalen van nabestaanden heb ik nooit écht kunnen loslaten”
  PREMIUM
  Wuustwezel/Brasschaat

  Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongeluk­te Kinderen: “Al die verhalen van nabestaan­den heb ik nooit écht kunnen loslaten”

  Twintig jaar lang stond Wim Geysen uit Wuustwezel met de monoloog ‘Flits!’ op de planken. Dat deed hij op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK). Hij toerde langs scholen en kleine en grote theaterzalen in heel Vlaanderen. Al die tijd praatte de theatermaker met ouders, broers en zussen van jongeren die het leven lieten in het verkeer. “Het heeft erin gehakt. Al besef ik ook: ik sta maar aan de zijlijn”, vertelt Wim. Zoon Witse (19) wil zijn verhaal verderzetten.
 2. Collette vzw gaat samenwerken met alpacaboerderij: “Een ontmoeting met deze dieren prikkelt de zintuigen”
  Malle/Hoogstraten

  Collette vzw gaat samenwer­ken met alpacaboer­de­rij: “Een ontmoeting met deze dieren prikkelt de zintuigen”

  Collette vzw gaat samenwerken met Epic Alpaca Farm in Meer (Hoogstraten). Het goede doel wil kinderen met een hersenverlamming en hun ouders een aangenaam moment laten beleven op de boerderij. “Alpaca’s prikkelen de zintuigen, wat een gunstig effect heeft op de ontwikkeling”, aldus mama van Collette (4), een meisje met hersenverlamming en epilepsie uit Malle. Het project wordt afgetrapt op 15 februari.
 1. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown

 2. Pick-up scheurt met brandende lading door de straten
  Play

  Pick-up scheurt met brandende lading door de straten