Dominiek Van den Bosch van Hoogstraten VV. De trainingen van de jeugd worden voorlopig stilgelegd.
Volledig scherm
PREMIUM
Dominiek Van den Bosch van Hoogstraten VV. De trainingen van de jeugd worden voorlopig stilgelegd. © smb

Voorlopig geen aanwijzingen van Britse variant van coronavirus in Hoogstraten, voetbalclub HVV zet jeugdtrainingen wel stil tot 31 januari

HoogstratenEen klein beetje opluchting in Hoogstraten. Er is momenteel géén indicatie dat de Britse variant van het coronavirus circuleert. De voorbije dagen is het aantal besmettingen wel fors toegenomen in Hoogstraten. Voetbalvereniging Hoogstraten VV besliste zelfs om de jeugdtrainingen tot 31 januari stop te zetten. Eerder besliste al een andere sportclub om de werking volledig stil te zetten na meerdere besmettingen.

 1. Hoogstraten: na kinderdagverblijf nu ook sportclub getroffen en besmettingscijfers blijven stijgen
  PREMIUM
  Hoogstraten

  Hoogstra­ten: na kinderdag­ver­blijf nu ook sportclub getroffen en besmet­tings­cij­fers blijven stijgen

  De stad Hoogstraten heeft te kampen met een blijvende stijging van het aantal besmettingen. Zondag alleen al waren er 14 bevestigde gevallen en voor de voorbije twee weken komt het aantal op 140. Naast het kinderdagverblijf Spijker heeft nu ook een sportclub haar werking volledig stilgezet. De andere besmettingen zouden zich vooral voordoen in familiaal verband én bij kleinere KMO’s. “Het onderzoek loopt of het de Britse variant is”, zegt burgemeester Marc Van Aperen (Hoogstraten Leeft). “We bekijken of jeugdactiviteiten afgeschaft moeten worden.”
 2. Hoogstraatse ondernemers maken tasjes voor eredoctoraten KU Leuven: “Enorm vereerd met deze opdracht”
  Hoogstraten/Minderhout/Leuven

  Hoogstraat­se onderne­mers maken tasjes voor eredoctora­ten KU Leuven: “Enorm vereerd met deze opdracht”

  Iep Deszign uit Hoogstraten en Mac Ryan Borduuratelier uit Minderhout, twee ondernemers die de pure ambacht hoog in het vaandel dragen, hebben de nieuwe hoezen mogen maken voor de epitoga’s die de KU Leuven jaarlijks uitreikt aan mensen die een eredoctoraat krijgen. “Dat we uit verschillende kandidaten zijn gekozen, maakt ons wel trots. Blijkbaar staat Barack Obama op het lijstje om ooit een eredoctoraat te krijgen. Stel je voor”, knipoogt Ibi Szabo van Iep Deszign.
 1. Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?
  Play

  Boot lijkt boven de zee te zweven. Hoe is dat mogelijk?

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen