Mirella Van Aart van café de Hoaghste Tyd is er klaar voor.
Volledig scherm
PREMIUM
Mirella Van Aart van café de Hoaghste Tyd is er klaar voor. © Peter Vanderveken

Van Meer over Meerle, Minderhout, Wortel en Hoogstraten, de Hoogstraatse horeca haalt opgelucht adem: “We hebben verdorie onze klanten gemist”

De horecazaken in Hoogstraten slaan vooral opgelucht adem. Ze mogen weer open vanaf maandag en de restricties lijken minder streng dan aanvankelijk aangekondigd. “We hebben vooral onze klanten gemist en die gaan we vanaf maandag weer volop in de watten proberen te leggen”, klinkt het zowat overal.

 1. Fotograaf Mats Palinckx (23) brengt de emotie van het veldrijden tot leven in beklijvend fotoboek ‘Rhino’
  Wuustwezel/Hoogstraten/Rijkevorsel

  Fotograaf Mats Palinckx (23) brengt de emotie van het veldrijden tot leven in beklijvend fotoboek ‘Rhino’

  Freelance fotograaf Mats Palinckx (23) heeft zijn passie voor het wielrennen omgezet in een prachtig fotoboek rond het veldrijden. In tientallen foto’s probeert hij de emoties van de sport tot leven te brengen. “Normaal breng ik evenementen, festivals en sportwedstrijden in beeld, maar dat was door de coronacrisis allemaal stilgevallen. Zuur, maar het gaf me wel tijd om dit droomproject te realiseren”, zegt Mats fier.
 2. Sterke stijging van coronapatiënten in Kempense ziekenhuizen: operaties dreigen uitgesteld te moeten worden
  PREMIUM
  Kempen

  Sterke stijging van coronapa­tiën­ten in Kempense ziekenhui­zen: operaties dreigen uitgesteld te moeten worden

  De vier ziekenhuizen in de Kempen worden geconfronteerd met een sterke stijging van het aantal coronapatiënten. Voorlopig moesten nog geen operaties uitgesteld worden. “Maar als we nog meer bedden moeten reserveren voor coronapatiënten, kunnen we niet anders dan een aantal geplande operaties uit te stellen”, zegt Rudy Van Ballaer van Ziekenhuisnetwerk Kempen.