Yens Gevers is de uitbater van Lux Treasures op de Vrijheid en verkoopt er onder meer enkele unieke stukken van Disneyfilms.
Volledig scherm
Yens Gevers is de uitbater van Lux Treasures op de Vrijheid en verkoopt er onder meer enkele unieke stukken van Disneyfilms. © Toon Verheijen

Van eenvoudige interieurspullen tot unieke Disneytaferelen: decoratiewinkel Lux Treasures opent de deuren

HoogstratenJens Gevers en Tim Hellings openen op de Vrijheid de nieuwe decoratiewinkel Lux Treasures. Als weddingplanners van Lux Weddings moesten ze zichzelf een beetje heruitvinden omdat er al bijna een jaar geen feesten georganiseerd kunnen worden. Ze richten zich nu op stijlvolle huis- en seizoensdecoratie. Een ‘specialleke’ ook in de collectie: ze hebben enkele unieke stukken uit Disneyfilms.

 1. Moeder en dochter vieren tiende verjaardag van hun jeanswinkel: “Geen feestje op 15 april, maar we willen klanten later nog wel verwennen”
  Hoogstraten

  Moeder en dochter vieren tiende verjaardag van hun jeanswin­kel: “Geen feestje op 15 april, maar we willen klanten later nog wel verwennen”

  De ballonnen waren al gekocht net als een chocoladen presentje voor de klanten om hen te bedanken voor de voorbije tien jaar. Maar Heidi Berkau en haar dochter Kristel Gabriëls van Mega Store for jeans & more, moeten hun tiende verjaardag een beetje in mineur vieren. “Maar we plannen nu een feest in juni in de hoop dat het dan wel kan”, blijven moeder en dochter optimistisch.
 2. Een coronaproof paasfeest: de 10 lekkerste paasbrunches op een rijtje
  PREMIUM
  REGIO MECHELEN-KEMPEN

  Een corona­proof paasfeest: de 10 lekkerste paasbrun­ches op een rijtje

  Op Pasen zitten we meestal met heel de familie samen om te genieten van een lekkere, uitgebreide brunch. Maar helaas, corona steekt er opnieuw een stokje voor. We zullen het feest ook dit jaar alleen met onze eigen gezinsbubbel kunnen vieren, maar dat hoeft de pret zeker niet te bederven. In de regio vind je namelijk genoeg handelaars die voor de gelegenheid een originele brunchbox aanbieden. Zo wordt het toch echt genieten op jouw coronaproof paasfeest!
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?