Els Goetschalckx en Joris Mertens van Interieur Mertens en Colora in Hoogstraten.
Volledig scherm
Els Goetschalckx en Joris Mertens van Interieur Mertens en Colora in Hoogstraten. © Peter Vanderveken

Uitbaters Colorawinkel delen horecabonnen uit: “We moeten elkaar ondersteunen”

HoogstratenDe zaakvoerders van Colora in Hoogstraten pakken uit met een hartverwarmend initiatief om de lokale horeca te ondersteunen. Klanten die voor 500 euro producten kopen, krijgen er ineens een horecabon bij ter waarde van 25 euro. “Winkels en horeca hebben elkaar nodig, daarom willen we ze ondersteunen", zegt Els Goetschalckx. 

  1. Wortel-Kolonie als eerste Belgisch cultureel landschap op UNESCO-Werelderfgoedlijst: “Een enorme eer voor Hoogstraten”
    Hoogstraten

    Wor­tel-Kolonie als eerste Belgisch cultureel landschap op UNES­CO-Werelderf­goed­lijst: “Een enorme eer voor Hoogstra­ten”

    Na een jarenlange procedure en een eerste gefaalde poging wordt de voormalige landloperskolonie in Wortel nu ingeschreven op de werelderfgoedlijst van Unesco. Wortel-Kolonie is zo het eerste Belgische culturele landschap dat erkend wordt als werelderfgoed. “Na ons begijnhof dat in 1998 al werd erkend, komt er nu ook deze terechte bekroning voor het unieke landschap van Wortel-Kolonie”, reageert burgemeester Marc Van Aperen enthousiast.