Screenshot van de bewakingscamera’s van de overval op de Tabak Shop in Meer.
Volledig scherm
Screenshot van de bewakingscamera’s van de overval op de Tabak Shop in Meer. © Toon Verheijen

Uitbater Tabak Shop geeft overvaller klap op het hoofd met klapstoel: dader moet zonder buit afdruipen

MeerDe brutale overval op de Tabak Shop in Meer is verijdeld door het heldhaftige optreden van de uitbaters én enkele klanten van de winkel. Op de beelden is duidelijk te zien hoe de overvaller zonder aanleiding op een van de bedienden begint te slaan. Drie klanten schieten onmiddellijk ter hulp. De dader en zijn twee kompanen die buiten stonden te wachten, moesten zonder buit afdruipen.

 1. Kempense burgemeesters gaan niet mee in rebels gedrag van Luik: “Terrassen pas openen als het mag van de federale overheid”
  PREMIUM
  Kempen

  Kempense burgemees­ters gaan niet mee in rebels gedrag van Luik: “Terrassen pas openen als het mag van de federale overheid”

  De gouverneur van de provincie Luik en enkele burgemeesters daar winden er geen doekjes op: ze zullen vanaf 1 mei toelaten dat horecazaken hun terras openen. De rebellie krijgt in de Kempen voorlopig niet meteen navolging, al is burgemeester Paul Van Miert (N-VA) van Turnhout wel duidelijk. “Een goed georganiseerde horeca is nog altijd een beter plan om de pandemie te bestrijden dan mensen ongecontroleerd naar de parken te laten gaan. Dus alsjeblieft: laat ze heropenen op 1 mei.”
 1. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"

 2. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den