De U15A van Minderhout VV zijn kampioen gespeeld en dat mogen ze geweten hebben.
Volledig scherm
De U15A van Minderhout VV zijn kampioen gespeeld en dat mogen ze geweten hebben. © RV

U15A Minderhout VV Kampioen zonder één verlieswedstrijd

MinderhoutFeest op de terreinen van voetbalclub Minderhout VV. De jongens van de U15A speelden er immers kampioen en dat moest natuurlijk gevierd worden.

 1. Van La Luna tot Wellclusive: 5 privé-sauna’s in de Kempen om met je geliefde te genieten van Valentijn
  PREMIUM
  Kempen

  Van La Luna tot Wellclusi­ve: 5 pri­vé-sauna’s in de Kempen om met je geliefde te genieten van Valentijn

  Valentijn komt er weer aan en dus is het tijd om na te denken over een geschikt uitje om samen met je partner te genieten van de liefde. Een privé-sauna is bijvoorbeeld altijd een goed idee. Onze redactie lijst voor jou vijf privé-sauna’s op in de Kempen, waar jij samen met je geliefde kan genieten van een geslaagde Valentijnsdag. Van La Luna in Herentals tot Wellclusive in Rijkevorsel: bij deze wellnesszaken ga jij helemaal zen weer buiten.
 2. Aftellen naar Het Groot Circus van het Klein Verdriet: “We zoeken nog materialen, wat zangers en mannelijke figuranten”
  Hoogstraten

  Aftellen naar Het Groot Circus van het Klein Verdriet: “We zoeken nog materialen, wat zangers en mannelijke figuranten”

  Het echte aftellen is begonnen, de repetities kunnen beginnen. Afgelopen weekend organiseerde de vzw LA:CH een startdag voor de bijna 400 deelnemers en medewerkers van de musical Het Groot Circus van het Klein Verdriet op Wortel Kolonie. Ze werden getrakteerd op een lekker stuk taart. “Mannelijke figuranten en zangers zijn nog zeker welkom en ook nog wel wat materiaal”, vertelt productieleider Ann Leemans.