Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Photo News

Twee weken werken op E19 tussen Meer en grens met Nederland

MeerEen aannemer start in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer op 7 oktober met wegenwerken op de E19 tussen het op- en afrittencomplex van Meer en de grens met Nederland. De werken duren normaal tot en met 24 oktober.

 1. Gevangenis plaatst vier extra bewakingscamera’s langs omheining om fenomeen ‘pakjes gooien’ aan te pakken
  Wortel

  Gevangenis plaatst vier extra bewakingscamera’s langs omheining om fenomeen ‘pakjes gooien’ aan te pakken

  De strafinrichting van Wortel krijgt binnenkort vier tijdelijke bewakingscamera’s die de volledige omheining van de gevangenis moeten monitoren. Het Gevangeniswezen en de politie Noorderkempen willen daarmee het fenomeen van het ‘pakjes gooien’ aanpakken. Een tweetal maanden geleden was er nog een staking bij het personeel waarbij dat probleem werd aangekaart. “De vraag kwam van het Gevangeniswezen en na een positief advies van de politie geven wij als stad graag onze goedkeuring”, zegt burgemeester Marc Van Aperen (Hoogstraten Leeft).
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.