Een mooi zicht vanuit de lucht.
Volledig scherm
Een mooi zicht vanuit de lucht. © RV

Tripel Katrien heeft eigen website: intiatiefnemers pakken uit met indrukwekkende stunt als promotie

 1. Sverre (12) schrijft open brief aan minister Ben Weyts (N-VA): “Laat ons alsjeblieft in juni op bosklassen gaan, want ik wil het zesde leerjaar leuk afsluiten”
  Vlimmeren/Beerse

  Sverre (12) schrijft open brief aan minister Ben Weyts (N-VA): “Laat ons alsje­blieft in juni op bosklassen gaan, want ik wil het zesde leerjaar leuk afsluiten”

  De 12-jarige Sverre Kleeren uit Vlimmeren (Beerse) heeft een ontroerende open brief geschreven naar Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts. Met emotionele woorden smeekt hij om op het einde van dit schooljaar op bosklassen te mogen gaan. “We klagen niet, maar deze uitstap zou ik hééééééél graag doen. Waarom zou het niet mogen? In juli zullen we waarschijnlijk toch op verlof mogen of op kamp gaan.”
 2. Gevangenis Merksplas krijgt als eerste in België een seniorenafdeling: “Oudere gedetineerden voelen zich er veel veiliger”
  PREMIUM
  Merksplas

  Gevangenis Merksplas krijgt als eerste in België een seniorenaf­de­ling: “Oudere gedetineer­den voelen zich er veel veiliger”

  De strafinrichting van Merksplas krijgt als eerste Belgische gevangenis een afdeling specifiek voor 65-plussers. Tijdens corona werden die gedetineerden door hun risicoprofiel al samengezet en werd beslist om die maatregel blijvend te maken. De werken starten vermoedelijk eind 2022. Tegen 2032 moet héél de gevangenis gerenoveerd en aangepast zijn aan de moderne noden.
 3. Voorlopig geen aanwijzingen van Britse variant van coronavirus in Hoogstraten, voetbalclub HVV zet jeugdtrainingen wel stil tot 31 januari
  PREMIUM
  Hoogstraten

  Voorlopig geen aanwijzin­gen van Britse variant van coronavi­rus in Hoogstra­ten, voetbal­club HVV zet jeugdtrai­nin­gen wel stil tot 31 januari

  Een klein beetje opluchting in Hoogstraten. Er is momenteel géén indicatie dat de Britse variant van het coronavirus circuleert. De voorbije dagen is het aantal besmettingen wel fors toegenomen in Hoogstraten. Voetbalvereniging Hoogstraten VV besliste zelfs om de jeugdtrainingen tot 31 januari stop te zetten. Eerder besliste al een andere sportclub om de werking volledig stil te zetten na meerdere besmettingen.
 1. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"