Tinne Verheyen opent in de Veilingstraat een winkeltje waar je terechtkunt voor alles rond kinderfeestjes, geschenkartikel voor baby's, meters, peters of wat dan ook.
Volledig scherm
PREMIUM
Tinne Verheyen opent in de Veilingstraat een winkeltje waar je terechtkunt voor alles rond kinderfeestjes, geschenkartikel voor baby's, meters, peters of wat dan ook. © Toon Verheijen

Tinne opent geschenkenwinkel ‘Momof3’ waar je alles vindt voor kinderfeestjes: “We verhuren zelfs een snoepkar”

HoogstratenHet begon met het maken van een verjaardagskroontje of een vlaggenlijn, maar ondertussen heeft Tinne Verheyen haar eigen winkeltje Momof3. Je vindt er alles om leuke verjaardagsfeestjes voor kinderen te organiseren. Tot zelfs tenten en matrassen voor wie er een slaapfeest in een bepaald thema van wil maken. “De winkel was nodig, want thuis stond alles vol met spullen”, lacht Tinne.

 1. Erfgoeddepot Noorderkempen toont voor het eerst archeologische vondsten aan grote publiek: “Al deze objecten tonen aan dat de ‘stille Kempen’ helemaal niet zo stil waren”
  Turnhout

  Erfgoedde­pot Noorderkem­pen toont voor het eerst archeologi­sche vondsten aan grote publiek: “Al deze objecten tonen aan dat de ‘stille Kempen’ helemaal niet zo stil waren”

  Voor de Archeologiedagen op zaterdag 9 en zondag 10 oktober zal het Erfgoeddepot Noorderkempen voor de allereerste keer zijn deuren open zwaaien. Het depot in het Nationaal Museum van de Speelkaart in Turnhout huisvest de archeologische vondsten van maar liefst elf gemeenten en gunt ons een blik in het Kempische verleden. “Het verleden kan ons zo veel leren. Dankzij het depot kunnen we deze waardevolle vondsten op een correcte manier bewaren voor de toekomst”, zegt intergemeentelijk archeoloog Jef Van Doninck.
 2. Jarne (19) start webshop met kristallen en stenen: “Droom sneller uitgekomen dan verwacht”
  Minderhout

  Jarne (19) start webshop met kristallen en stenen: “Droom sneller uitgekomen dan verwacht”

  Student KMO-management aan de Karel de Grote Hogeschool Jarne Broes (19) had altijd al de bedoeling om zelf een zaak te starten. Tijdens corona geraakte Jarne in de ban van stenen, kristallen en mineralen en startte hij zijn eigen webshop www.lapisstenen.be. Dit weekend organiseert hij (voorlopig) eenmalig een fysiek winkeltje in de woning van zijn mama. “Klanten eens zien en hun verhalen horen: ik kan er alleen nog maar van bij leren", zegt de jonge ondernemer.