Stijn Adams (links) van TAS Development wil de hoek van het voormalige Diana's Feestcafé omtoveren tot een eyecatcher voor de omgeving. Er komen kantoren en zeven appartementen. Dave Martens (rechts) is de aannemer die de werken zal uitvoeren.
Volledig scherm
PREMIUM
Stijn Adams (links) van TAS Development wil de hoek van het voormalige Diana's Feestcafé omtoveren tot een eyecatcher voor de omgeving. Er komen kantoren en zeven appartementen. Dave Martens (rechts) is de aannemer die de werken zal uitvoeren. © Toon Verheijen

‘'t Voil Kaffeeke’ en drie aanpalende panden ruimen plaats voor kantoren en zeven appartementen in ‘t Eilandje: “Een eyecatcher voor de buurt”

HoogstratenTAS Development heeft concrete plannen om de hoek van de Van Aertselaerstraat en de Minderhoutsestraat een nieuwbouwproject neer te zetten. Het voormalige Diana’s Feestcafé op de hoek en drie aanpalende panden worden gesloopt en maken plaats voor vier kantoren en zeven appartementen. “Het project moet een eyecatcher worden voor de omgeving”, klinkt het bij Stijn Adams. Dave Martens is de aannemer. Aan de overkant plant ICN Development dan weer 140 woongelegenheden en een openbaar park.