De Gentse artiest Pol Cosmo is al aan de slag gegaan.
Volledig scherm
De Gentse artiest Pol Cosmo is al aan de slag gegaan. © Stad Hoogstraten

Streetartartiesten vrolijken stad en deelgemeenten op met kleurrijke taferelen

Hoogstraten/Meerle/Meer/Wortel/Meersel-Dreef/MinderhoutStreetartartiesten mogen zich de komende weken uitleven in Hoogstraten en de deelgemeenten. Overal zullen er grote en kleine kleurrijke beelden verschijnen. De Gentste kunstenaar Pol Cosmo heeft alvast de aftrap gegeven met enkele kleurrijke insecten.

 1. Aftellen naar Het Groot Circus van het Klein Verdriet: “We zoeken nog materialen, wat zangers en mannelijke figuranten”
  Hoogstraten

  Aftellen naar Het Groot Circus van het Klein Verdriet: “We zoeken nog materialen, wat zangers en mannelijke figuranten”

  Het echte aftellen is begonnen, de repetities kunnen beginnen. Afgelopen weekend organiseerde de vzw LA:CH een startdag voor de bijna 400 deelnemers en medewerkers van de musical Het Groot Circus van het Klein Verdriet op Wortel Kolonie. Ze werden getrakteerd op een lekker stuk taart. “Mannelijke figuranten en zangers zijn nog zeker welkom en ook nog wel wat materiaal”, vertelt productieleider Ann Leemans.
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 3. Van Lagune tot Belle Epoque: 5 privé-sauna’s in de regio Antwerpen om met je geliefde te genieten van Valentijn
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Lagune tot Belle Epoque: 5 pri­vé-sauna’s in de regio Antwerpen om met je geliefde te genieten van Valentijn

  Valentijn komt er weer aan en dus is het tijd om na te denken over een geschikt uitje om samen met je partner te genieten van de liefde. Een privé-sauna is bijvoorbeeld altijd een goed idee. Onze redactie lijst voor jou vijf privé-sauna’s op in de regio Antwerpen, waar jij samen met je geliefde kan genieten van een geslaagde Valentijnsdag. Van Belle Epoque in Brasschaat tot Nirvana in Kontich: bij deze wellnesszaken ga jij helemaal zen weer buiten.