Volledig scherm
© Photo News

Stijging van aantal besmettingen in Hoogstraten op maandag 19 oktober

 1. Politiekorpsen krijgen toelating om bodycams te gebruiken op grondgebied politiezone Noorderkempen
  Hoogstraten/Rijkevorsel/Merksplas

  Politie­korp­sen krijgen toelating om bodycams te gebruiken op grondge­bied politiezo­ne Noorderkem­pen

  Politiekorpsen die al gebruik maken van bodycams krijgen van de gemeenten van de politiezone Noorderkempen (Hoogstraten, Rijkevorsel en Merksplas) de toelating om die camera’s ook te gebruiken wanneer ze op het grondgebied van de politiezone betrokken zijn bij interventies. Oppositiepartij Anders in Hoogstraten is tegen, want zij ijveren eerst voor een 100 procent sluitend wettelijk kader.
 2. Café De Rijkswacht pleit voor duidelijkheid van overheid over heropening van horeca: “Het is belangrijk om ergens naartoe te kunnen werken”
  PREMIUM
  hoogstraten

  Café De Rijkswacht pleit voor duidelijk­heid van overheid over heropening van horeca: “Het is belangrijk om ergens naartoe te kunnen werken”

  Pieter Servaes, kroegbaas van café De Rijkswacht in Hoogstraten, ziet nog een waterkansje voor een heropening van de horeca dit jaar. “Als de cijfers goed genoeg zijn en we op een redelijk normale manier kunnen opengaan, dan denk ik dat dat moet kunnen”, aldus Servaes, die ook voor duidelijkheid van de overheid pleit. “Het is belangrijk om ergens naartoe te kunnen werken.”
 1. Vlaming breekt wereldrecord wijnglazen dragen met één hand
  Play
  record

  Vlaming breekt wereldre­cord wijnglazen dragen met één hand

 2. Zoo in Denemarken nodigt kerstman uit in glazen bubbel
  Play

  Zoo in Denemarken nodigt kerstman uit in glazen bubbel