De Vrijheid in Hoogstraten wordt nu vooral gebruikt door langparkeerders en dat wil de stad in de toekomst veranderen.
Volledig scherm
De Vrijheid in Hoogstraten wordt nu vooral gebruikt door langparkeerders en dat wil de stad in de toekomst veranderen. © Toon Verheijen

Stad roept op om deel te nemen aan Straatvinken

HoogstratenHet lokaal bestuur van de stad Hoogstraten doet een oproep om op 19 mei mee te doen aan Straatvinken. De bedoeling is dat je dan één uur lang het verkeer in je straat telt.

  1. “Wij hadden moordenaar van Inge (14) en Inès (16) destijds veel vroeger kunnen pakken...”: komt ‘Monster van Woensdrecht’ na 30 jaar vrij?
    PREMIUM

    “Wij hadden moordenaar van Inge (14) en Inès (16) destijds veel vroeger kunnen pakken...”: komt ‘Monster van Woensd­recht’ na 30 jaar vrij?

    Nu ‘Het Monster van Woensdrecht’ na dertig jaar weer vrij kan komen, houdt men ook in Vlaanderen de adem in. Nederlander Ludo De Beukelaar misbruikte en vermoordde de tieners Inge Breugelmans (30 dec 1991) uit Wuustwezel en Inès Van Muylder (april 1992) uit Essen. Maar volgens oud-speurders liep er heel wat mis tijdens het moordonderzoek, met alle gevolgen van dien. Ze leggen uit hoe de feiten dan toch aan het licht kwamen. “Zoiets gruwelijk heb ik sindsdien nooit meer meegemaakt.”
    Wuustwezel