De oude hoeve, waar nu jeugdhuis 't Slot is gevestigd, komt in handen van de stad.
Volledig scherm
De oude hoeve, waar nu jeugdhuis 't Slot is gevestigd, komt in handen van de stad. © Toon Verheijen

Stad koopt ‘t Slot voor 720.000 euro: “Meer dan geschat, maar we moeten deze kans grijpen”

De stad had al een akkoord met de familie Aerts voor de aankoop van ’t Slot, het aanpalende woonhuis en de achterliggende gronden in Wortel, maar nu heeft de gemeenteraad officieel het licht op groen gezet. Met 720.000 euro betaalt de stad opvallend meer dan de schattingen van 525.000 en 680.000 euro. “We konden deze kans niet laten liggen”, zegt burgemeester Marc Van Aperen (Hoogstraten Leeft).

0 reacties

 1. Sverre (12) schrijft open brief aan minister Ben Weyts (N-VA): “Laat ons alsjeblieft in juni op bosklassen gaan, want ik wil het zesde leerjaar leuk afsluiten”
  Vlimmeren/Beerse

  Sverre (12) schrijft open brief aan minister Ben Weyts (N-VA): “Laat ons alsje­blieft in juni op bosklassen gaan, want ik wil het zesde leerjaar leuk afsluiten”

  De 12-jarige Sverre Kleeren uit Vlimmeren (Beerse) heeft een ontroerende open brief geschreven naar Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts. Met emotionele woorden smeekt hij om op het einde van dit schooljaar op bosklassen te mogen gaan. “We klagen niet, maar deze uitstap zou ik hééééééél graag doen. Waarom zou het niet mogen? In juli zullen we waarschijnlijk toch op verlof mogen of op kamp gaan.”
 1. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen

 2. Wilde achtervolging eindigt in mineur
  Play

  Wilde achtervol­ging eindigt in mineur