De bouwwerken aan de nieuwe gymhal zijn gestart.
Volledig scherm
De bouwwerken aan de nieuwe gymhal zijn gestart. © RV

Sportsite Wereldakker krijgt naast nieuwe gymhal ook atletiekpiste, extra parking én kunstgrasveld

HoogstratenDe eerste spadesteek voor de gloednieuwe gymhal op de sportsite Wereldakker zit in de grond. Als alles meezit wordt de hal eind 2021 in gebruik genomen. Na de sporthal komt er ook nog een splinternieuwe atletiekpiste, een kunstgrasveld en worden de overige sportvelden van voetbalvereniging HVV geheroriënteerd. Alles samen gaat het om een investering van ruim 6,5 miljoen euro.

 1. Onze weekendtips voor de Kempen: fietsen voor het goede doel, pompoenenkampioenschap, lopen door Bobbejaanland en shoppen, shoppen, shoppen...
  Kempen

  Onze weekend­tips voor de Kempen: fietsen voor het goede doel, pompoenen­kam­pi­oen­schap, lopen door Bobbejaan­land en shoppen, shoppen, shoppen...

  Nog geen plannen voor het weekend van zaterdag 2 en zondag 3 oktober? Geen nood, wij lijsten enkele leuke activiteiten in de Kempen voor je op. Shoppingweekends in de steden, fietsen voor het goede doel, een trail doorheen pretpark Bobbejaanland, de zwaarste pompoenen van het land of een bezoekje tijdens Open Bedrijvendag. Aanbod in overvloed de komende dagen!
 2. Onbezonnen uitgaven of nadenken over de toekomst? Stadbestuur krijgt kritiek op investeringsdrang
  PREMIUM
  Hoogstraten/Meer/Meerle/Minderhout/Wortel/Meersel-Dreef

  Onbezonnen uitgaven of nadenken over de toekomst? Stadbe­stuur krijgt kritiek op investe­rings­drang

  ’t Slot in Wortel, de aankoop van het pand van La Segunda en recent ook het gebouw van Apart Keukens op de Vrijheid. Binnenkort volgt meer dan waarschijnlijk ook nog de aankoop van de noodkerk in Minderhout. Het stadsbestuur heeft de voorbije twee jaar veel centen uitgegeven en dat levert in de wandelgangen flink wat commentaar op. Schatkistbewaarder van de stad Roger Van Aperen (N-VA) weerlegt de kritiek. “Je moet als stad - zeker in deze tijden - blijven investeren.”