Een week voor de binnensporten weer mogen, organiseerde Sportoase in Hoogstraten een testevent in samenwerking met de ministers van Sport. Gery Dockx was een van de testers.
Volledig scherm
Een week voor de binnensporten weer mogen, organiseerde Sportoase in Hoogstraten een testevent in samenwerking met de ministers van Sport. Gery Dockx was een van de testers. © Toon Verheijen

Sportoase organiseert testevent in fitnessruimte in samenwerking met ministers van Sport: “Zelfs geïnvesteerd in speciale luchtzuivering”

HoogstratenSportoase hield dinsdag een nationaal testevent in afwachting van de ‘grote’ heropening van onder meer de fitnesscentra op 9 juni. Exact 48 fitnessliefhebbers werden uitgenodigd om te tonen dat binnensporten absoluut veilig kan en tegelijk is het een ideale test om het nieuwe en op maat ontwikkelde luchtzuiveringssysteem op punt te zetten. De klanten zijn in elk geval opgelucht. “Normaal zat ik hier drie keer per week”, zegt Gery Dockx uit Meer.

 1. Jongeren gaan vrijwillig op ‘quarantainekamp’: “Willen onze ouders en familie beschermen”
  PREMIUM
  Hoogstraten

  Jongeren gaan vrijwillig op ‘quarantai­ne­kamp’: “Willen onze ouders en familie beschermen”

  Een groep 16-jarigen uit Hoogstraten, die afgelopen weekend met een corona-uitbraak geconfronteerd werden op het jaarlijkse KSA-kamp, heeft zichzelf “getrakteerd” op een extra kamp van tien dagen. Een ‘quarantainekamp’ als het ware. Zo willen ze hun familieleden behoeden voor een besmetting en tevens hun ouders de organisatie besparen die een quarantaine met zich meebrengt. “We willen vooral van iets negatiefs iets positiefs maken”, klinkt het.
 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.