Een beeld van afgelopen zomer toen het voor vele bezoekers toch te heet was om naar De Mosten te komen.
Volledig scherm
Een beeld van afgelopen zomer toen het voor vele bezoekers toch te heet was om naar De Mosten te komen. © Peter Vanderveken

Speelgedeelte van De Mosten krijgt make-over

Het speelgedeelte van het recreatiedomein De Mosten krijgt deze zomer een nieuwe eyecatcher. De firma Sterkens plaatst een groot houten speeltuig met vier torens. Het speelgedeelte wordt ook anders ingericht. Tegen de zomer van 2021 wordt nog een extra waterspeelplaats gecreëerd.

 1. Stijging van aantal besmettingen in Hoogstraten op maandag 19 oktober

  Stijging van aantal besmettin­gen in Hoogstra­ten op maandag 19 oktober

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Hoogstraten, op één dag 13 besmettingen met corona zijn bijgekomen. Een dag eerder waren dit er nog 9. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 80. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Hoogstraten op 373 te liggen. Omdat Hoogstraten meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 1. Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen
  Play

  Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen

 2. Wij hebben de PlayStation 5 al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de PlayStati­on 5 al: unboxing en eerste indruk