De Scheldebrouwerij uit Meer was met de Oesterstout de sponsor van het Belgisch en Nederlands kampioenschap oestersteken in Rotterdam.
Volledig scherm
De Scheldebrouwerij uit Meer was met de Oesterstout de sponsor van het Belgisch en Nederlands kampioenschap oestersteken in Rotterdam. © RV

Scheldebrouwerij sponsor van Belgisch en Nederlands kampioenschap oestersteken met... de Oesterstout

MeerHet Belgisch en Nederlands kampioenschap oestersteken. Jawel, het bestaat. Het werd afgelopen maandag georganiseerd in Rotterdam. Een welke brouwerij kan er beter sponsor zijn van zo'n evenement dan de Scheldebrouwerij uit Meer. Hun stout heet immers Oesterstout.

  1. Jarne (19) start webshop met kristallen en stenen: “Droom sneller uitgekomen dan verwacht”
    Minderhout

    Jarne (19) start webshop met kristallen en stenen: “Droom sneller uitgekomen dan verwacht”

    Student KMO-management aan de Karel de Grote Hogeschool Jarne Broes (19) had altijd al de bedoeling om zelf een zaak te starten. Tijdens corona geraakte Jarne in de ban van stenen, kristallen en mineralen en startte hij zijn eigen webshop www.lapisstenen.be. Dit weekend organiseert hij (voorlopig) eenmalig een fysiek winkeltje in de woning van zijn mama. “Klanten eens zien en hun verhalen horen: ik kan er alleen nog maar van bij leren", zegt de jonge ondernemer.