In het zwembad Sportoase Stede Akkers vind nog tot zondagnamiddag een zwemmarathon plaats.
Volledig scherm
In het zwembad Sportoase Stede Akkers vind nog tot zondagnamiddag een zwemmarathon plaats. © Peter Vanderveken

Ruim driehonderd zwemmers zwemmen voor Kinderkankerfonds tijdens Zwemmathon

0 reacties

 1. Auto Noord viert eerste verjaardag met recordverkoop aan auto’s: “Corona heeft autoverkoop niet doen stilvallen”
  Hoogstraten

  Auto Noord viert eerste verjaardag met recordver­koop aan auto’s: “Corona heeft autover­koop niet doen stilvallen”

  Stef Lenaerts (53) startte in januari 2021 met zijn gloednieuwe garage in tweedehandswagens Auto Noord en wil dat in het weekend van 20 tot 22 mei uitgesteld vieren. En hij heeft wel wat te vieren, want tijdens dat eerste jaar heeft hij meteen een record geboekt met de verkoop van 377 wagens, gemiddeld één per dag dus. “Corona heeft de autoverkoop niet doen stilvallen en daarnaast was/is er ook de lange levertijd tegenwoordig voor nieuwe wagens", zegt Stef Lenaerts. Het feestweekend start op 20 mei met een afterwork waarop iedereen welkom is.
 2. BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Hoogstraten een cultureel centrum? En wat met de extra randparkings? Wordt er iets gedaan aan de mobiliteit in voornamelijk het stadscentrum?
  PREMIUM
  Hoogstraten

  BELOOFD IS BELOOFD. Krijgt Hoogstra­ten een cultureel centrum? En wat met de extra randpar­kings? Wordt er iets gedaan aan de mobiliteit in voorname­lijk het stadscen­trum?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Hoogstraten. Een stadje met plannen voor een nieuw cultuurcentrum en een ondergrondse parking, al lijkt daar nu plan B op tafel te liggen met randparkings.