Rotary Hoogstraten coördineert de werken in Pepinster. Onder meer arbeiders van de technische diensten van Merksplas, Hoogstraten en Rijkevorsel gingen al helpen.
Volledig scherm
Rotary Hoogstraten coördineert de werken in Pepinster. Onder meer arbeiders van de technische diensten van Merksplas, Hoogstraten en Rijkevorsel gingen al helpen. © RV

Rotary Hoogstraten steekt handen uit de mouwen in Pepinster: “Alle vrijwilligers nog welkom”

Hoogstraten/Rijkevorsel/MerksplasEnkele arbeiders van de technische diensten van Hoogstraten, Rijkevorsel en Merksplas trokken onlangs naar Pepinster om daar puin te ruimen na de watersnood van afgelopen zomer. Het is Rotary Kempen-Hoogstraten dat de werken coördineert.

  1. Steenbakkerijsite SAS ondergaat metamorfose tegen 2025: 59 woningen en appartementen, plein en landschapspark
    PREMIUM
    Sint-Jozef Rijkevorsel

    Steenbakke­r­ij­si­te SAS ondergaat metamorfo­se tegen 2025: 59 woningen en appartemen­ten, plein en landschaps­park

    De bedrijven Proland, Vanhout.pro en AWG Architecten zijn door de gemeente aangeduid om het woonproject te realiseren op de voormalige steenbakkerijsite SAS in Sint-Jozef Rijkevorsel. Op de site van 3,6 hectare groot komen 27 woningen, 24 appartementen en acht lofts met daarnaast ook beperkt nog wat commerciële ruimte. Het landschapspark neemt 1,7 hectare in van het totaal. Als alles naar wens verloopt, moeten de eerste bewoners tegen 2025 de site SAS bevolken.