Richard en Kitty zijn trots op hun frituur.
Volledig scherm
Richard en Kitty zijn trots op hun frituur. © Peter Vanderveken

Richard en Kitty toveren hun tabakswinkel om in frituur: “Hier heb ik altijd al van gedroomd”

Tot enkele maanden geleden was Frietje Meer in de John Lijsenstraat nog de First Stop Tabak Shop, maar in april sloten Richard Meyvis en Kitty Dictus hun zaak. Ze gingen meteen aan het verbouwen om de droom van Richard waar te maken: een eigen frituur. Sinds maandag is die ook uitgekomen.

0 reacties

 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 2. Organisatie Bar Qatar Hoogstraten is er klaar voor: “Leuke setting, sfeervol decor en nu hopen op puike prestaties van onze Duivels”
  Hoogstraten

  Organisa­tie Bar Qatar Hoogstra­ten is er klaar voor: “Leuke setting, sfeervol decor en nu hopen op puike prestaties van onze Duivels”

  De organisatie van Bar Qatar is er klaar voor. Een van de hallen van de Coöperatie Hoogstraten is sfeervol ingericht om er vanaf woensdagavond een voetbalfeest van te maken. Het bier staat koud, het scherm staat opgesteld en de hal ademt WK-sfeer uit ondanks dat het bijna winter is. Samen met de Coöperatie Hoogstraten steunt de organisatie ook nog eens het goede doel. En als de Belgen scoren zal er ‘Goooooal! Goal! Goal!’ galmen. Hopelijk meer dan eens.
 3. Bedrijf moet twee jaar na verhuis al extra loods iets verderop huren: “Fietsen gekocht om die 300 meter af te leggen”
  Hoogstraten

  Bedrijf moet twee jaar na verhuis al extra loods iets verderop huren: “Fietsen gekocht om die 300 meter af te leggen”

  Voor wie al eens over de industriezone De Kluis rijdt en daar op regelmatige basis de zaakvoerders of het personeel van Laswerken Sprangers ziet rondfietsen: het is geen tijdverdrijf. Door een snelle groei is de nieuwe locatie na minder dan twee jaar al te klein en hebben ze een nieuwe loods moeten bij huren. “Sportief en duurzaam en het zou een beetje gek zijn om met de auto te gaan he”, lacht Dorien Brosens.