Lunchen of ontbijten bij Krox in Meer is een aanrader.
Volledig scherm
PREMIUM
Lunchen of ontbijten bij Krox in Meer is een aanrader. © Toon Verheijen

RESTOTIP. Krox in Meer: “Wanneer een croque verheven wordt tot een échte lekkernij”

MeerZin iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak echt het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: Krox in Meer (Hoogstraten), waar uitbaatster Wendy Martens net dat ietsje meer doet met een croque of een broodje.

 1. Minderjarige verkrachter voor wie wet werd aangepast, krijgt strafvermindering
  Antwerpen/Rijkevorsel

  Minderjari­ge verkrach­ter voor wie wet werd aangepast, krijgt strafver­min­de­ring

  Antwerpenaar R.H., momenteel 21 jaar, heeft in het hof van beroep strafvermindering gekregen voor de verkrachting van een 16-jarige meisje uit Rijkevorsel. In plaats van 5 jaar effectief verlaagt het Hof de straf naar 2 jaar effectief en 3 jaar voorwaardelijk. De jongeman R.H. was op het moment van de feiten zelf maar 16 jaar. Door een wetswijziging kon hij op de valreep als volwassene worden berecht.
 2. IN KAART. Wat doet uw stad of gemeente om de energiefactuur onder controle te houden? Wij vroegen het in heel Vlaanderen
  REGIO

  IN KAART. Wat doet uw stad of gemeente om de energiefac­tuur onder controle te houden? Wij vroegen het in heel Vlaanderen

  Wordt het OCMW in uw gemeente stilaan overspoeld door mensen die financiële hulp komen vragen? Is er nog geld over om een ijspiste aan te leggen? Met hoeveel graden draait het lokaal bestuur de thermostaat naar beneden? Gaat de straatverlichting straks uit? En bestaan er 'onbekende’ energiepremies waar u recht op heeft in uw gemeente? Op die en nog andere vragen zochten wij een antwoord bij 290 gemeenten in onze Grote Energierondvraag.