Den Bottel in Hoogstraten regelt de afhaalmomenten perfect. Het eten is nog lekker warm en met de herbruikbare tas krijg je een leuk extraatje.
Volledig scherm
PREMIUM
Den Bottel in Hoogstraten regelt de afhaalmomenten perfect. Het eten is nog lekker warm en met de herbruikbare tas krijg je een leuk extraatje. © Toon Verheijen

RECENSIE. Eetcafé Den Bottel: eenvoudige maar uitgebreide kaart en een perfecte service

HoogstratenDe horeca is weer een tijdje dicht en het ziet er niet meteen naar uit dat ze snel weer de deuren zullen kunnen openen. Na een drukke werkdag is het altijd wel gemakkelijk om snel iets te kunnen bestellen en dan is Den Bottel op de Vrijheid in Hoogstraten toch een aanrader. Een uitgebreide kaart, af te halen op een vooraf afgesproken tijdstip en nog warm als je thuiskomt.

 1. Gevangenis Merksplas krijgt als eerste in België een seniorenafdeling: “Oudere gedetineerden voelen zich er veel veiliger”
  PREMIUM
  Merksplas

  Gevangenis Merksplas krijgt als eerste in België een seniorenaf­de­ling: “Oudere gedetineer­den voelen zich er veel veiliger”

  De strafinrichting van Merksplas krijgt als eerste Belgische gevangenis een afdeling specifiek voor 65-plussers. Tijdens corona werden die gedetineerden door hun risicoprofiel al samengezet en werd beslist om die maatregel blijvend te maken. De werken starten vermoedelijk eind 2022. Tegen 2032 moet héél de gevangenis gerenoveerd en aangepast zijn aan de moderne noden.
 2. The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alternatief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”
  Brasschaat/Vlaanderen

  The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alterna­tief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”

  De organisatoren van The Big Bounce, een muziekfestival in combinatie met (enorme) springkastelen, trekken dit voorjaar met hun concept naar Vlaamse scholen. Na twee succesvolle edities op het domein De Ster in Sint-Niklaas willen de broers Jan en Guy Pluym niet nog eens jaar zonder The Big Bounce. “Scholen mogen buiten de muren niets organiseren dus wij hopen hiermee een perfect alternatief aan te bieden”, klinkt het bij de broers.
 1. Collette vzw gaat samenwerken met alpacaboerderij: “Een ontmoeting met deze dieren prikkelt de zintuigen”
  Malle/Hoogstraten

  Collette vzw gaat samenwer­ken met alpacaboer­de­rij: “Een ontmoeting met deze dieren prikkelt de zintuigen”

  Collette vzw gaat samenwerken met Epic Alpaca Farm in Meer (Hoogstraten). Het goede doel wil kinderen met een hersenverlamming en hun ouders een aangenaam moment laten beleven op de boerderij. “Alpaca’s prikkelen de zintuigen, wat een gunstig effect heeft op de ontwikkeling”, aldus mama van Collette (4), een meisje met hersenverlamming en epilepsie uit Malle. Het project wordt afgetrapt op 15 februari.
 1. Vlaming in Wuhan over coronacrisis: "Toch beter de korte pijn dan de 10 maanden die jullie meemaken"
  Play

  Vlaming in Wuhan over coronacri­sis: "Toch beter de korte pijn dan de 10 maanden die jullie meemaken"

 2. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"