Poppy & Blush bestaat één jaar, maar Ilse is al vijftien jaar actief als schoonheidsverzorgster. Ze werken nu met vijf dames in de zaak en man Glen werkt mee achter de schermen.
Volledig scherm
Poppy & Blush bestaat één jaar, maar Ilse is al vijftien jaar actief als schoonheidsverzorgster. Ze werken nu met vijf dames in de zaak en man Glen werkt mee achter de schermen. © RV

Poppy & Blush blaast met vertraging één kaarsje uit: “Trots dat onze zaak een merknaam is geworden”

Meer/HoogstratenVijftien jaar geleden startte Ilse van der Velden (34) in een klein kamertje met haar schoonheidssalon. Anno 2022 heeft ze vier personeelsleden en is ook manlief Glen Arnouts (31) mee in de zaak gestapt. Ilse specialiseerde zich in huidverbetering en noemt ‘Poppy & Blush’ nu ook officieel een huidatelier. “Een jaar geleden hebben we alles verbouwd, maar dat hebben we door corona nooit kunnen vieren. Dat maken we dit weekend goed”, lachen Ilse en Glen.

 1. Aanvalsleider Chraou neemt Halsteren op sleeptouw, Moerse Boys druipt met opgeheven hoofd af
  PREMIUM
  Zondag vierde divisie

  Aanvalslei­der Chraou neemt Halsteren op sleeptouw, Moerse Boys druipt met opgeheven hoofd af

  In een waar voetbalgevecht was het Halsteren dat met een 3-2 derbyzege tegen Moerse Boys van het veld stapte. Op het ‘aardappelveld’ kwamen de technische vaardigheden van de thuisploeg nauwelijks aan bod, maar werd er stootkracht gevraagd. Jaouad Chraou nam de ploeg aanvallend bij de hand. ,,Als oude man binnen onze selectie hoop ik de groep met mijn werklust aan te sporen.”
  Zundert
 2. “Wij hadden moordenaar van Inge (14) en Inès (16) destijds veel vroeger kunnen pakken...”: komt ‘Monster van Woensdrecht’ na 30 jaar vrij?
  PREMIUM

  “Wij hadden moordenaar van Inge (14) en Inès (16) destijds veel vroeger kunnen pakken...”: komt ‘Monster van Woensd­recht’ na 30 jaar vrij?

  Nu ‘Het Monster van Woensdrecht’ na dertig jaar weer vrij kan komen, houdt men ook in Vlaanderen de adem in. Nederlander Ludo De Beukelaar misbruikte en vermoordde de tieners Inge Breugelmans (30 dec 1991) uit Wuustwezel en Inès Van Muylder (april 1992) uit Essen. Maar volgens oud-speurders liep er heel wat mis tijdens het moordonderzoek, met alle gevolgen van dien. Ze leggen uit hoe de feiten dan toch aan het licht kwamen. “Zoiets gruwelijk heb ik sindsdien nooit meer meegemaakt.”
  Wuustwezel